Selecteer een pagina

ANIMAL FLOW®

Clinics en cursussen

Dynamisch en interactief leren

Als trainer vind ik het prettig om jou te helpen met het behalen van resultaat. Ik heb veel verschillende workshops, clinics en cursussen gegevn. Ik krijg de meeste energie als ik met deelnemers werk die iets willen leren. Een groep die hongerig is naar kennis en kunde werkt nou éénmaal prettiger. Het draait daarbij allemaal om persoonlijke groei.

Het belangrijkste voor mij is dat een workshop, clinic of cursus dynamisch is en blijft. Het is mijn taak om de te leren stof zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Het doel is dat je er wat van opsteekt en er iets aan hebt.

Ik ben ANIMAL FLOW® Level 2 instructeur. Sinds 2014 ben ik ermee bezig Daarnaast heb ik jaren de Japanse vechtkunst ninjutsu beoefend. ANIMAL FLOW® is nog niet heel bekend in Nederland en mijn missie is om meer mensen ermee kennis te laten maken.

Wat is ANIMAL FLOW®?

ANIMAL FLOW® is een manier van bewegen die je nog niet kent waarschijnlijk. In het kort combineert het oefeningen die uit diverse meer bekende beweegvormen zijn afgeleid zoals yoga, capoeira en breakdance.

Voor mij betekent ANIMAL FLOW® heel veel. Het geeft mij fysiek en mentaal voldoening, omdat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en mij uitdaagt om te blijven leren. Dit geldt ook voor deelnemers en studenten. Nog nooit heb ik gehoord dat iemand het niet leuk vond.

Ik heb inmiddels diverse clinics en cursussen op diverse locaties in Nederland mogen geven.

Ik geloof erin dat iedereen kan leren. Het mooie van bewegen is dat het start vanuit het brein. Door het vaker te doen en kleine stapjes te zetten, zal het lichaam zich aanpassen en verbeteren.

Hoe is ANIMAL FLOW® ontstaan?

De bedenker en CEO is de Amerikaan Mike Fitch. Hij heeft een programma bedacht waarin een breed scala aan oefeningen mogelijk zijn. Deze dierlijke bewegingen hebben namen van een type dier. De basis bestaat uit APE, BEAST en CRAB. Een abc’tje dus. Zo zijn er nog veel meer bewegingen met dierennamen en variëren in moeilijkheid.

De term flow onstaat wanneer je bewegingen aan elkaar rijgt. ANIMAL FLOW® is zo ontworpen om ontelbare combinaties te verkrijgen. Het is voor iedereen geschikt die zijn of haar fysieke en mentale conditie wil verbeteren ongeacht jouw niveau.

Check mijn Instagram account op https://www.instagram.com/animalflowrotterdam/ als je mij in actie wilt zien! De knop is ook bovenaan deze pagina te vinden.

Ga voor meer diepgaande informatie naar www.animalflow.com

 

Al een aantal keer zag ik filmpjes voorbij komen van Animal Flow.
Omdat ik zelf uit de wereld van martial arts en yoga kom spraken de bewegingen van Animal Flow mij direct aan.
In Animal Flow komen alle basis motorische eigenschappen aan bod en daarom is dit voor mij een perfecte toevoeging op elke manier van bewegen.
Daar bijkomstig is Animal Flow uitdagend, cool en geeft het elke keer een enorme energie boost.
De lessen van Michell zijn strak en helder uitgelegd. Michell weet tot in de puntjes de Animal Flow bewegingen te maken en een goed voorbeeld doet volgen.
Ik kan het eenieder aanraden voor het verbreden van je kijk op sport en de manier van bewegen.
En natuurlijk de grote Fun factor!!!

Iwan

Defensie

“Wat je ook wilt bereiken, je zal er moeite voor moeten doen”

FYSIEK

Je wordt sterker en flexibeler. Je conditie verbetert.

MENTAAL

Coördinatief uitdagend waardoor je mentale inspanning levert en voldoening ervaart.

SKILLS

Het is technisch en bevat meerdere moeilijkheidsgraden waardoor je uitgedaagd blijft.

Bedankt voor spark die nodig was om door te gaan. Nu ik gekregen heb wat ik zocht, voel ik mij hier lekker bij. Thanks

Vivian

Hoofd van het gezin

Benieuwd of er een cursus of clinic binnenkort start?

Veelgestelde vragen

Wanneer start er een clinic?

Clinics worden gedurende het jaar georganiseerd en zodanig gecommuniceerd. Dit tracht ik ongeveer één tot twee maanden voor een clinic start te doen.

Waar wordt ANIMAL FLOW® door jou gegeven?

Dat ligt aan jouw voorkeur.

De mogelijkheden die ik aanbied zijn:

Bij Sportingclub de Uitweg aan de Uitweg 11 te Rotterdam.

of

Op locatie.

Voor werken op locatie reken ik reiskosten van 0,25 cent per km

Parkeerkosten worden ook doorbelast

Het kan zowel binnen als buiten. Een even ondergrond indien binnen heeft de voorkeur. Bijvoorbeeld een sportvloer, hout zonder splinters of iets dergelijks. Buiten kan het op (kunst)gras bij voorkeur. Op steen kan het ook. Normaal gaan de schoenen uit, maar dan niet uiteraard.

Hoe werk het met betalen?

De factuur wordt vooraf gestuurd en dient in één keer betaald te worden.

 

Voor wie is ANIMAL FLOW® geschikt?

In principe voor iedereen. Van jong tot oud. Van particulier tot zakelijk evenement. Uiteraard is het fijn als de groep ongeveer eenzelfde niveau heeft wat betreft kennis van oefeniningen. Als het om conditie of kracht gaat is er geen probleem om te starten.