Selecteer een pagina

Je eigen potentieel ontdekken en eruit halen wat er in zit

s

Sta je constant onder stress?

Heb je te weinig energie over omdat je constant maar dóórgaat? Opgebrand, ongemotiveerd en uitgeblust? Constant geprikkeld of geïrriteerd?

Zit je niet lekker in je vel?

Zorg je niet goed voor jezelf? Beweeg je te weinig? Slaap je slecht en eet je te veel ongezonde dingen. Misschien wil je wel veranderen maar lukt het gewoon nu even niet.

Zit je vaak vast in je hoofd?

Kom je niet verder? Ben je vaak aan het peinzen? Blijf je vooral malen en wegen deze gedachtes en gevoelens zwaar? Je aandacht erbij houden gaat niet?

Je grootste behoefte is gelukkig zijn

Het leven dat jij wilt, is een leven waarin je je goed voelt. Je durft keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wel en niet wilt. Ik help je met het verkennen van wie jij bent. Hierdoor verandert je perceptie en daardoor kan jij je leven meer sturing geven. Dat wat je stress geeft, leer je te managen of je neemt er afscheid van. Ik help je hoe je ongewenste gewoontes kan veranderen naar nieuw gedrag. Om te kunnen genieten van het leven, is het belangrijk dat je mentaal, fysiek en emotioneel vrijheid ervaart.

Een leven waarbij jij:

  • zelfvertrouwen ervaart
  • een positief beeld hebt van jezelf
  • in je kracht staat
  • je verbonden voelt met anderen
  • in jouw flow komt

Een holistische aanpak

Het klinkt gek maar ik geloof dat ik je pas het beste kan helpen door in gesprek met je te gaan.

Mijn dienstverlening bestaat uit coaching en beweging. Bij coaching gaan wij met name met elkaar in gesprek waardoor jij in contact komt met jezelf op mentaal en emotioneel niveau. Hierdoor kan je anders naar jezelf of de wereld gaan kijken. Je kan moeilijke keuzes maken die het beste zijn voor jou. Je leert jezelf te accepteren en verandert datgene wat niet bij je past. Met beweging maak je contact met jouw lichaam. Op deze manier zul je zaken anders ervaren en groei je als mens. Dit is waar mijn dienst over gaat; namelijk dat het lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Het is belangrijk om in kaart te brengen waar je het meeste behoefte aan hebt en het meeste baat bij hebt.

Dat is het belang van ons eerste gesprek.

“Het is mijn missie om mensen mentaal, fysiek en emotioneel te helpen zodat zij de vrijheid ervaren waardoor zij meer uit het leven kunnen halen”

“Flow” is een optimale staat van zijn

Door mijn levenservaring ben ik mijzelf meer gaan verdiepen in vitaliteit, motivatie, gedragsverandering en beweging. Mensen komen bij mij omdat ze iets willen oplossen door aan zichzelf te werken. Tijdens een coachingsessie houd ik je een spiegel voor en stel ik je een hoop vragen waardoor je gaat nadenken. Vervolgens komen er antwoorden die in jou verborgen zitten naar boven waardoor je nieuwe keuzes durft te maken. Ik heb bijvoorbeeld mensen begeleid die uiteindelijk kozen voor een nieuwe baan. Een ander mooi voorbeeld is toen iemand haar grenzen beter leerde aangeven waardoor zij geen energie meer lekte. Ik ben heel praktisch en geef je concrete handvatten mee waar je ook echt iets mee kan en aan hebt.

Onderdeel van vitaliteitscoaching is dat er ook fysiek bewogen kan worden. Dit wordt ingezet wanneer gespreksvoering alleen niet toereikend is. Het is aangetoond een positieve uitwerking te hebben op zowel het lichaam alsmede de geest.

Animal Flow® in Rotterdam

Animal Flow® is een innovatief programma gecreërd door Mike Fitch. Het bestaat uit diverse grondbewegingen waarbij elementen uit verschillende lichaamstrainingsdisciplines zijn samengevoegd.

Men combineert bewegingen uit o.a. yoga, capoeïra, dans en parkour om een leuke en uitdagende flow te creëren met de nadruk op het maken van vloeiende bewegingen.

Animal Flow® verenigt lichaam en geest en vergroot mobiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Animal Flow® is voor iedereen die een nieuwe leuke manier van bewegen wilt ervaren.

Met meer keuzevrijheid kan je gaan leven in plaats van overleven!

Je komt in een staat van flow

Je weet wat jouw stress geeft maar je hebt de regie in eigen handen. Je ademt rustig, je behoudt focus. Je leeft in het hier en nu waardoor je kan ontspannen en los kan laten.

Een gezond lijf en geest

Je geeft om jezelf en je gezondheid. Door met aandacht en zorg te leven heb je genoeg energie om het leven met beide handen aanpakken. Je ervaart zingeving en rust.

Persoonlijk leider door vertrouwen

Met vertrouwen in en liefde voor jezelf kan je ook het beste geven van jezelf aan je omgeving. Je geeft je grenzen aan en leeft volgens je eigen waarden en normen.

Het proces: de intake en werkwijze

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens de intake help ik je om duidelijk te krijgen waar je tegen aan loopt, wat je wilt en welke obstakels je moet overwinnen. De ervaring leert dat een minimum van twaalf sessies nodig is om blijvend resultaat te behalen. Da’s ook wel logisch aangezien je oude patronen die je in je gehele leven hebt aangeleerd moet gaan afleren. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Veelgestelde vragen

Wat is je specialisme?

Mijn specialisme ligt op het gebied van vitaliteit en stress. Die termen zijn erg breed en zal ik daarom toelichten. Als mens heb je een aantal psychologische basisbehoeftes, nl. autonomie, binding en competentie. Wat het allemaal precies betekent laat ik even achterwege hier. Het komt erop neer dat ik samen met jou bepaal waar er in je leven tekorten zijn door gevalideerde testen te gebruiken. Hoe je meer uit jezelf en het leven kan halen is eigenlijk waar ik je bij kan helpen. Door bepaalde middelen in te zetten zoals beweging en gesprekken maakt het anders. 

Op welke locaties lever je je diensten?

Voor persoonlijke begeleiding zijn er een aantal mogelijkheden. Bij sportschool de Uitweg heb ik een ruimte tot mijn beschikking voor coaching. Daarnaast werk ik ook op locatie van mijn cliënten. Ik doe ook aan wandelcoaching en geef buiten als het weer het toelaat een training.

Wordt er iets vergoed door mijn verzekering?

Vitaliteitscoaching wordt in sommige gevallen vergoed door de verzekering. Afhankelijk van de verzekeraar en de doelstelling.

Wat kan jij voor mij betekenen?

Mijn cliënten zijn met name volwassenen vanaf 25 tot en met 60 jaar. Iedereen heeft een andere doelstelling. Die variëren van zich beter willen voelen, beter voor zichzelf willen zorgen, keuzes maken, minder stress ervaren en ga zo maar door. De persoonlijke chemie is belangrijk. Daarnaast durf ik te zeggen dat ik voldoende verschillende mensen met succes heb mogen begeleiden. Ik kan dus een hoop voor iemand betekenen. Een spiegel, een stok achter de deur, een raadgever en ook een luisterend oor bieden.

Benieuwd of coaching iets voor jou is?