Een gezonde geest in een gezond lichaam

Voel je je niet fit?

Je wilt je kracht, conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. Gezond zijn en gezond blijven is belangrijk voor je.

Q

Te weinig energie?

Zorg je niet goed voor jezelf? Beweeg je te weinig en slaap je ook nog eens slecht?

Ben je te zwaar?

Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet tevreden. Je wilt afslanken omdat je dan een beter gevoel hebt over je zelf.

Lifestyle coach & Personal trainer Rotterdam

De cliënten die ik mag begeleiden met personal training zijn vaak op zoek naar het zelfde. Ze willen namelijk starten met bewegen en stoppen met iets anders. Vaak heeft het te maken met de balans weer terugpakken. Het evenwicht is zoek geraakt tussen werk en privé. Men heeft in feite te weinig aandacht voor zichzelf gehad.
Bewegen is een goede manier om voor jezelf te zorgen. De voordelen van lichamelijke oefeningen zijn namelijk voor de geest net zo belangrijk als voor het lichaam zelf.
Bewegen geeft vrijheid en is onderdeel van vitaliteit!

De mensen die willen afslanken, stoppen met roken of beter willen slapen zijn het meest gebaat bij een lifestyle coachtraject. 

“Gezondheid is ons grootste goed! Zorg goed voor je lichaam en geest.”

Animal Flow® Rotterdam

Animal Flow® is een innovatief fitnessprogramma dat grondbewegingen combineert met elementen uit verschillende lichaamstrainingsdisciplines om een leuke, uitdagende training te creëren die de nadruk legt op vloeiende bewegingen.
Ongeacht wat je sport- of fitnessdoelen zijn, Animal Flow® zal mobiliteit, uithoudingsvermogen en kracht verbeteren. Of je nu een atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier van bewegen – Animal Flow® is voor iedereen die zijn of haar fysieke conditie wil verbeteren en plezier wil hebben tijdens het sporten.

Naast deze vorm van bewegen, ben ik ook gespecialiseerd in cardioboks en traptraining  en functionele krachttraining al dan wel of zonder gewicht.

Door te werken aan je lifestyle en gezondheid, voel je je gewoon lekker.

Meer conditie, kracht en mobiliteit

Hoe zou het zijn om een trap zonder moeite op te rennen? Je kind met gemak meesjouwen?

Een gezond lijf en geest

Als je gaat sporten dan slaap je vaak ook beter. Verbeter ook je voeding en blijf gezond.

Lekker in je vel

Meer energie gedurende heel de dag zodat je kan doen wat je wilt. Je voelt je positief.

Tevreden cliënten aan ’t woord

Voor mijn 30ste verjaardag gaf ik mezelf trainingen bij Michell cadeau om fitter en sterker te worden. Bleek een gouden zet! Trainingen bevallen zo goed, dat ik nog steeds graag met hem train.

Inez, 33 jaar

Huisarts

Ik vind de lessen die je geeft inspirerend en afwisselend. Na een paar weken ging ik me al beter voelen en ben ik gemotiveerd om ook zelf te trainen. De sfeer is goed en ik vind dat je met veel overtuiging de oefenstof brengt. Je weet ook goed de consequenties voor het lichaam te duiden!

Gertjan, 55 jaar

Directeur technische groothandel

Het proces: de intake en werkwijze

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens de intake help ik je om duidelijk te krijgen waar je tegen aan loopt, wat je wilt en welke obstakels je moet overwinnen. De ervaring leert dat een minimum van twaalf sessies nodig is om blijvend resultaat te behalen. Da’s ook wel logisch aangezien je oude patronen die je in je gehele leven hebt aangeleerd moet gaan afleren.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Veelgestelde vragen

Is een sportschool wel een omgeving voor mij?

Een aantal van mijn klanten hadden het gevoel dat een sportschool niks voor hen zou zijn. Voordat zij begonnen met mij… Het ligt vaak aan een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen. Door meer vertrouwen in jezelf te ontwikkelen wordt de omgeving uiteindelijk minder belangrijk. Daar is tijd voor nodig.

Op welke locaties lever je je diensten?

Ik werk op diverse plekken. Voor persoonlijke begeleiding zijn er een aantal mogelijkheden. Bij sportschool de Uitweg heb ik ruimte tot mijn beschikking voor personal training en coaching. Daarnaast werk ik ook op locatie van mijn cliënten (bijvoorbeeld thuis) indien dat de voorkeur heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten te trainen.

Voor wie is personal training geschikt?

Ik werk met iedereen. Van vrouwen, mannen tot aan partners of kennissen die met elkaar willen trainen. De leeftijdscategorie is vanaf ongeveer 25 jaar tot 60 jaar. Ik help beginnende sporters leren bewegen en voor mensen met meer ervaring hou ik het uitdagend.

Welke training en beweegvormen zijn er allemaal?

Mijn voorstel is om even (vrijblijvend) contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en een korte training.

Tevreden cliënten aan ’t woord

Begin dit jaar ben ik gestart met het performance programma van Vitality Worx. De uitdaging voor mij was een nieuwe manier van trainen en het veranderen van mijn voedingspatroon. Dankzij een duidelijke hand out, de lijfstijl- en voedingsapps en de trainingen van Michell is mij dat zeker gelukt. Het resultaat mocht er zijn, een betere conditie en een iets lager vetpercentage. Na deze 6 weken ben ik door blijven gaan op de ingeslagen weg. De hulp van Michell hierbij was onontbeerlijk. Ook zijn adviezen en aanpassingen van de trainingen waren prima. Een aanrader voor iedereen die graag een uitdaging zoekt voor zichzelf.

Niels, 50 jaar

Docent natuurkunde/ scheikunde

Bedankt voor spark die nodig was om te beginnen. Nu heb ik gekregen wat ik wil en voel ik mij lekker hierbij.

Thanks

Vivian, 46 jaar

Hoofd van het gezin

Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Zowel fysiek, emotioneel als mentaal?