Selecteer een pagina

Persoonlijk groei en zelfontwikkeling

is ook mogelijk via online coaching

Jij bent de expert over jouw leven

Als coach vind ik het prettig om jou te helpen met het behalen van resultaat. Ik heb veel verschillende mensen met uiteenlopende doelstellingen geholpen. Ik krijg de meeste energie als ik je kan helpen met het bepalen en behalen van jouw (levens)doelen. Hierdoor zit je beter in je vel, verbeteren jouw prestaties en behaal je je meer succes. Het draait daarbij allemaal om persoonlijke groei.

Mijn eigen verhaal kenmerkt zich als een grote zoektocht naar wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wie ik wil zijn. De beste coaching die ik heb gehad, liet mij volledig mijzelf zijn en stelde de juiste vragen.

In een traject vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dat er een wederzijdse klik is zodat er mooie resultaten ontstaan door vertrouwen. Door mijn coaching kom je hopelijk tot inzichten en komt de verandering tot stand die je alleen wellicht niet voor elkaar krijgt.

Wat zijn de voordelen van online coaching?

R

Veiligheid

Natuurlijk is het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij als coach. Buiten dat is er niks veiliger dan je eigen vertrouwde omgeving als bijvoorbeeld bij jouw thuis of kamer op kantoor.

R

Gemak

Online betekent zoveel als inloggen en klaar. Je bespaart zowel tijd, kosten en moeite.

R

Minder kosten

Hetzelfde geldt voor mij als voor jou. Ik hoef nergens heen en er hoeft geen ruimte beschikbaar voor ons te zijn. Er worden minder kosten gemaakt en daarom betaal jij dus minder dan wanneer je live gecoacht wordt.

Waarom een coach kan helpen

Mijn visie van een coach is dat hij of zij werkt als een gids.

In het leven gebeuren dingen zaken waar je geen controle over hebt, waar je niet over nagedacht hebt en nog niet eerder hebt meegemaakt. Deze gebeurtenissen kan je zien als uitdagingen of problemen. In elk geval weet je dat er mee zult moeten dealen. In eerste instantie kies je er waarschijnlijk voor om het zelf te willen oplossen. Doorgaan met jouw oude gewoontes en routines levert hetzelfde resultaat op. Er verandert dus niks!

Als coach stel ik jou vragen. Daarmee laat ik je nadenken om dingen voor jezelf op een rij te zetten. Door zelf met antwoorden te komen, ervaar jij meer rust. Er is zoveel te kiezen en tijd is schaars. Als coach houd ik je scherp en dit zorgt voor focus. Hierdoor laat je niet afleiden en kan je het gedrag ontwikkelen wat nodig is om de uitdagingen waar jij mee geconfronteerd wordt te tackelen. Resultaat wordt behaald door nieuw gedrag in de praktijk te brengen.

 

 

De inhoud

  • Intakegesprek
  • Nulpuntmeting
  • Doelstelling formuleren
  • Functionele gespreksvoering
  • Inzet doel ondersteunende oefeningen
  • Delen up-to-date kennis
  • Advies geven indien gevraagd of nodig geacht
  • Tussenmeting en eindmeting

Wanneer je voor mij kiest

Net als alle andere programma’s is dit een persoonlijk traject waarin jij groeit als mens. Dit is alleen mogelijk wanneer jij vertrouwen in mij hebt. Dat je gelooft in mij als expert en als professional. Ik hanteer bepaalde normen en waarden waarvan de belangrijkste eerlijkheid is. Eerlijkheid werkt namelijk door in alle lagen. Bijvoorbeeld hoe ik met je praat, wat ik tegen je zeg en de tools die ik inzet om jou te helpen. Ik vind kwaliteit belangrijk en dat uit zich in het feit dat ik mij regelmatig bijschool.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is gestoeld op praktijkervaring en de allerlaatste inzichten en ontwikkelingen. Dat betekent dat ik werk op basis van effectieve en gevalideerde methodes. Dit vegroot de kans op het behalen van resultaat aanzienlijk. Ik werk holistisch. Dat wil zeggen dat ik een werkwijze hanteer wat rekening houdt met jou als totaalmens dat ook door de omgeving wordt beïnvloed. Ik kijk naar het mentale, emotionele en het fysieke aspect. Denk hierbij aan jouw gedachten, wilskracht, motivatie, gevoelens en emoties.

Ik heb Michell leren kennen via een oproep “Gezocht mannen tussen de 45 en 50 jaar die veel stress ervaren op het werk” op Facebook. In het kennismakingsgesprek stelde hij mij op mijn gemak en de drempel om mee te doen werd daarmee direct verlaagd. Het klikte meteen en het eerste 12 weken programma was ingepland. Michell is meer dan alleen een luisterend oor. Inmiddels zijn we zo’n anderhalf jaar verder en dankzij personal coaching kan ik de stress van mijn werk en privé beter een plekje geven.

Ik kan Michell van harte aanbevelen. Leuke kerel met humor die ook serieus meedenkt om beter en vitaler in het leven te staan. 

Ron

Directeur/ Eigenaar Xirius ICT

Een coachtraject in 5 stappen

Stap 1: Het intakegesprek

Kennismaken, vetrouwen voelen en besluiten of we met elkaar willen samenwerken.

Stap 2: Samenwerken door middel van coaching en training

Het gehele programma bestaat uit sessies met verschillende leerdoelen.

Stap 3: Jezelf herontdekken en richting geven aan jouw leven

Je leert nieuwe vaardigheden, overwint angsten en gaat uitdagingen aan.

Stap 4: Stapjes maken naar verandering

Door vernieuwde inzichten en kennis kan je andere keuzes maken waardoor jouw leven ontwikkelt.

Stap 5: Genieten van resultaat 

Aan het einde van het traject, sta je als het goed is op de plek die jezelf bepaald had.

Met behulp van online coaching behaal jij prachtige resultaten

Succes

Energie

Minder stress

Zingeving

Geluk

De vitaliteitsdiensten van Vitality Worx hebben bijgedragen aan een nieuw leven met minder stress, meer controle, energie en hernieuwde motivatie.

Leontine

Directrice

Is online coaching iets voor jou?

Veelgestelde vragen

Kan ik eerst kennis met je maken voordat ik een programma afneem?

Je wilt eerst kennismaken en dat begrijp ik.

Het kennismakingsgesprek is tevens een  intakegesprek. 

Voor de intake die doorgaans een uur duurt, reken ik 75 euro. Dit bedrag zal voorafgaande het gesprek voldaan moeten worden.

Mocht je hierna verder met mij willen samenwerken, dan wordt dit bedrag verrekend met het programma waar je aan begint.

Waar spreken wij online af?

Ik gebruik het programma SKYPE of ZOOM

Hoe werk het met betalen?

De factuur wordt vooraf betaald. 

Ja het is mogelijk om in twee of vier termijnen te betalen tegen meerprijs van 5% of 10% ten opzichte van betalen in één keer.

Wordt er iets vergoed door mijn verzekering?

Nee helaas wordt persoonlijke ontwikkeling niet vergoed door een verzekering.