Tevreden cliënten aan het woord

Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal te zijn. En je fit voelen is hiervan een groot onderdeel. Helaas lukte het me niet zelf om hier tijd en motivatie voor te maken. Gelukkig heb ik nu dat wel gevonden met Michell. Hij is erg flexibel, geeft aandacht en daagt mij behoorlijk uit.

Paul

Operations manager

Aanvankelijk zat ik lichamelijk en geestelijk niet goed in mijn vel. Dat ik mij na vijf maanden zo goed zou voelen had ik mij niet kunnen bedenken. Michell heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Marieke

Projectmanager

Hoe blijf je in een knetterdrukke periode in gezond, lekker in je vel en energiek? Met die vraag kwam ik bij Michell aan. Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met jezelf om te gaan, ben ik ook sterker geworden. Michell je bent top!

Tanya

Gemeenteraadslid

In de wintermaanden was mijn motivatie ver te zoeken, maar door Michell kreeg ik die snel weer terug. Hij zorgde ervoor dat  ik elke keer weer alles uit mijzelf haalde. Na ons traject heb mijn motivatie, gewenste gewicht en zelfvertrouwen terug gekregen.

Florence

Medewerker horeca

De vitaliteitsdiensten van Vitality Worx hebben bijgedragen aan een nieuw leven met minder stress, meer energie en hernieuwde motivatie.

Leontine

Directrice

Bedankt voor spark die nodig was om door te gaan. Nu ik gekregen heb wat ik zocht, voel ik mij hier lekker bij. Thanks

Vivian

Hoofd van het gezin

Wij hebben meerdere keren positief samengewerkt met Michell van Vitality Worx. Hij heeft een vitaliteitstraject verzorgd in een achterstandswijk van Schiedam met allerlei positieve effecten tot gevolg. De professionele benadering en prettige, gedreven manier van omgang hebben een blijvend effect op deelnemers gehad.

Rudy

Consulent Sportstimulering Gemeente Schiedam

Vitality Worx heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en met allerlei  achtergronden verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hem; een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Matthijs

Huisarts, bedenker "Looprecept"

Ik vind de sessies met jou inspirerend en afwisselend. Na een paar weken ging ik mij al beter voelen en ben ik meer gemotiveerd. De sfeer is goed en ik vind dat je met veel overtuiging de oefenstof brengt. Je weet ook goed de consequenties voor het lichaam en geest te duiden.  Super!

Gertjan

Directeur technische groothandel

Begin dit jaar ben ik gestart met het programma van Vitality Worx. Dankzij een duidelijk plan en begeleiding van Michell is mij dat zeker gelukt. De coaching van Michell was hierbij onontbeerlijk. Een aanrader voor iedereen die graag een uitdaging zoekt voor zichzelf.

Niels

Docent natuurkunde/ scheikunde

Ik heb het plezier in bewegen weer terug gevonden en ben ik in totaal 15 kg afgevallen. Tevens ben ik bewuster gaan leven en meer achter het fornuis te vinden naar tevredenheid van mijn vrouw.

Bram

Supply Chain manager

Voor mijn dertigste verjaardag gaf ik mezelf sessies bij Michell cadeau. Bleek een gouden zet!

Inez

Huisarts

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Chivo

Kennisinstituut vitaliteit en leefstijl, Utrecht

Vitaliteitscoach

Vitaliteitstherapeut

Strategisch vitaliteitsmanagement

Intention

Centrum voor Leiderschap en Coaching, Breda

Co-creatie Transformationele coaching 

Mijn verhaal

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, trainer en coach. Dit was ontstaan doordat ik iets anders wilde doen met mijn leven. Ik was het zat om elke dag naar het werk te gaan om op een pc balansoverzichten te hoeven bij houden. Ik was aan het overleven en na mijn eerste jaar heb ik toen een jobcoach in de hand genomen. Toen dat traject al reeds negen maanden klaar was, ben ik uiteindelijk begonnen aan mijn omscholing. Sportmassage was de eerste opleiding en er volgden er nog meer. Mijn interesse voor psychologie en gedrag werd steeds duidelijker en heb ik mij gedurende de afgelopen jaren verder ontwikkeld tot vitaliteitscoach. In deze rol kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. Alhoewel ik altijd wil blijven leren en mijzelf bijven ontwikkelen.

Ik ben dankbaar voor mensen in mijn omgeving waaronder mijn vriendin, familie en vrienden. Ik hou van mijn huisdieren, lekker eten, koken, films kijken en in de natuur zijn. Sporten is voor mij onmisbaar omdat ik connect met mijn lichaam, ontspan en uit mijn hoofd ga. Hierdoor voel ik mij goed, vol energie en kan ik er weer tegen aan. 

Mijn missie

Ik wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen helpen met hun persoonlijke doelen om meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen. Bovendien wil ik meer mensen met Animal Flow® kennis laten maken.

Mijn visie  

Het leven valt niet mee. We maken van alles mee, zowel positief als negatief. Voor een groot gedeelte worden wij gevormd door onze omgeving. Daar hebben we, zeker als kind niet voor gekozen. Dat betekent dat we met een dosis geluk, vaak wel goed terecht komen. Met mijn coaching hoop ik mensen vaardigheden te leren waardoor zij in staat zijn om meer te gaan leven in plaats van overleven. Bovendien hoop ik dat ik ze kan helpen met richting te geven aan hun leven. En dat ze bij hun gevoel komen en er naar leren luisteren. Contact met jezelf door middel van beweging en coaching.

Energiek – Enthousiast – Creatief – Leergierig – Humor – Rechtvaardig – Oprecht – Vrij

Mijn Gratis E-book ontvangen?

Wil jij direct resultaat bereiken en aan de slag om meer uit het leven te halen?

Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals om de kwaliteit te borgen.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Alunet van kennisinstituut Chivo waar ik meerdere malen per jaar bijscholingen volg om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!