Selecteer een pagina

Vitality Worx heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en met allerlei achtergronden verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hem; een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Matthijs

Huisarts, bedenker "Looprecept"

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Chivo

Kennisinstituut vitaliteit en leefstijl, Utrecht

Vitaliteitscoach

Intention

Centrum voor Leiderschap en Coaching, Breda

Co-creatie Transformationele coaching 

Mijn verhaal

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, trainer en coach. Dit was ontstaan doordat ik iets anders wilde doen met mijn leven.

Ik had een kantoorbaan in de logistiek waar ik niet op mijn plek zat. Sterker nog, het kostte mij elke dag zo veel energie om een werkdag te volbrengen. Ik had geen burn-out maar een bore-out. Kortom ik was niet gelukkig en had het gevoel dat ik meer uit mijn leven kon halen dan dat ik deed. Na omscholing en zelf gecoacht te zijn heb ik de stap durven nemen en een carrière switch gemaakt.

Waar de nadruk eerst lag op fysieke training en een gezonde leefstijl heeft mijn interesse voor psychologie, gevoel en gedrag geleid tot meer nadruk op coachingthema’s zoals zingeving, passie en succes.

Werken met mensen is zowel uitdagend als divers. Hen te zien groeien is wat mij voldoening geeft.

Mijn missie

Ik wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen helpen met hun persoonlijke doelen om meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen.

Mijn visie  

Door hard te werken, eerlijk te zijn en realistisch te blijven is veranderen zeker niet makkelijk maar wel mogelijk.

Mijn kernwaarden

Energiek – Enthousiast – Creatief – Leergierig – Humor – Rechtvaardig – Oprecht – Vrij

Mijn Gratis E-book ontvangen?

Ga direct aan de slag met het realiseren van jouw doelen.

Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals om de kwaliteit te borgen.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Alunet van kennisinstituut Chivo waar ik meerdere malen per jaar bijscholingen volg om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!