Energiek – Enthousiast – Creatief – Leergierig – Humor – Rechtvaardigheid – Oprechtheid -Vertrouwen – Uitdaging – Ontwikkeling – Vrijheid

Mijn verhaal

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, personal trainer en leefstijlcoach vanuit een passie voor sport. Dit was nadat ik er alles aan gedaan had om mijn situatie als medewerker bij een multinational te veranderen. Door diverse opleidingen en mijn eigen cliënten groeide mijn interesse voor psychologie en gedrag.  Zodoende heb ik mij gedurende de afgelopen jaren verder ontwikkeld tot vitaliteitscoach. Als ondernemer blijft het leven spannend en een uitdaging. Gelukkig vind ik steun van mijn vriendin, familie en vrienden. Mijn favoriete bezigheden zijn mijn huisdieren, koken, in de natuur zijn en uiteraard fysiek bewegen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en hoop nog veel te mogen leren en ontdekken.

Update: Per februari zal ik binnen het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam stage lopen als coördinator binnen het projectteam Perfect Fit 2.0. Ik heb enorm veel zin om hieraan mee te doen en te leren.

Mijn missie

Ik, Michell Kläring wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen helpen met hun persoonlijke doelen om meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen.

Visie Michell Kläring – Vitality Worx  

Wanneer je mentaal, emotioneel en fysiek in balans bent dan leef je in mijn ogen een mooi leven. Uiteraard wordt die balans constant verstoord door allerlei factoren.  Daarnaast biedt het leven volop mogelijkheden en kansen. Dit is enerzijds mooi maar aan de andere kant kan het enorm veel negatieve stress opleveren. Door (zelf)kennis en bepaalde vaardigheden goed in te zetten kan je sturing geven aan je gedrag en omgeving. Zodoende leef je het leven dat jij voor ogen hebt.

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Chivo

Kennisinstituut vitaliteit en leefstijl, Utrecht

Vitaliteitscoach

Vitaliteitstherapeut

Strategisch vitaliteitsmanagement

Intention

Centrum voor Leiderschap en Coaching, Breda

Co-creatie Transformationele coaching 

Mijn Gratis E-book ontvangen?

Wil jij direct resultaat bereiken en aan de slag om meer uit het leven te halen?

Vitality Worx is lid van de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals om de kwaliteit te borgen.

Vitality Worx is aangesloten bij Alunet van kennisinstituut Chivo waar ik bijscholingen volg op gebied van vitaliteit en leefstijl.

Specialisaties:

N

Vitaliteitscoaching

N

Lifecoaching

N

Lifestyle coaching

N

Personal training

Tevreden cliënten aan het woord

Wij hebben meerdere keren positief samengewerkt met Michell van Vitality Worx. Hij heeft een vitaliteitstraject verzorgd in een achterstandswijk van Schiedam met allerlei positieve effecten tot gevolg. De professionele benadering en prettige, gedreven manier van omgang hebben een blijvend effect op deelnemers gehad.

Rudy

Consulent Sportstimulering Gemeente Schiedam

Aanvankelijk zat ik lichamelijk en geestelijk niet goed in mijn vel. Dat ik mij na vijf maanden zo goed zou voelen had ik mij niet kunnen bedenken. Michell heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Marieke

Projectmanager

Vitality Worx heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en met allerlei  achtergronden verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hem; een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Matthijs

Huisarts, bedenker "Looprecept"

De vitaliteitsdiensten van Vitality Worx hebben bijgedragen aan een nieuw leven met minder stress, meer energie en hernieuwde motivatie.

Leontine

Directrice

Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal te zijn. En je fit voelen is hiervan een groot onderdeel. Helaas lukte het me niet zelf om hier tijd en motivatie voor te maken. Gelukkig heb ik nu dat wel gevonden met Michell. Hij is erg flexibel, geeft aandacht en daagt mij behoorlijk uit.

Paul

Operations manager

Hoe blijf je in een knetterdrukke periode in gezond, lekker in je vel en energiek? Met die vraag kwam ik bij Michell aan. Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met jezelf om te gaan, ben ik ook sterker geworden. Michell je bent top!

Tanya, 39 jaar

Gemeenteraadslid

Voor mijn dertigste verjaardag gaf ik mezelf sessies bij Michell cadeau. Bleek een gouden zet!

Inez

Huisarts

Ik vind de sessies met jou inspirerend en afwisselend. Na een paar weken ging ik mij al beter voelen en ben ik meer gemotiveerd. De sfeer is goed en ik vind dat je met veel overtuiging de oefenstof brengt. Je weet ook goed de consequenties voor het lichaam en geest te duiden.

Gertjan

Directeur technische groothandel

In de wintermaanden was mijn motivatie ver te zoeken, maar door Michell kreeg ik die snel weer terug. Hij zorgde ervoor dat  ik elke keer weer alles uit mijzelf haalde. Na ons traject heb mijn motivatie, gewenste gewicht en zelfvertrouwen terug gekregen.

Florence

Medewerker horeca

Ik heb het plezier in bewegen weer terug gevonden en ben ik in totaal 15 kg afgevallen. Tevens ben ik bewuster gaan leven en meer achter het fornuis te vinden naar tevredenheid van mijn vrouw.

Bram

Supply Chain manager

Bedankt voor spark die nodig was om door te gaan. Nu ik gekregen heb wat ik zocht, voel ik mij hier lekker bij. Thanks

Vivian

Hoofd van het gezin

Begin dit jaar ben ik gestart met het performance programma van Vitality Worx. De uitdaging voor mij was een nieuwe manier van trainen en het veranderen van mijn voedingspatroon. Dankzij een duidelijk plan en begeleiding van Michell is mij dat zeker gelukt. De coaching van Michell hierbij was onontbeerlijk. Ook zijn adviezen werkten prima. Een aanrader voor iedereen die graag een uitdaging zoekt voor zichzelf.

Niels

Docent natuurkunde/ scheikunde

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!