Energiek – Enthousiast – Creatief – Leergierig – Humor – Rechtvaardigheid – Oprechtheid -Vertrouwen – Uitdaging – Ontwikkeling – Vrijheid

Mijn verhaal

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, personal trainer en leefstijlcoach vanuit een passie voor sport. Dit was nadat ik er alles aan gedaan had om mijn situatie als medewerker bij een multinational te veranderen. Door diverse opleidingen en mijn eigen cliënten groeide mijn interesse voor psychologie en gedrag.  Zodoende heb ik mij gedurende de afgelopen jaren verder ontwikkeld tot vitaliteitscoach. Als ondernemer blijft het leven spannend en een uitdaging. Gelukkig vind ik steun van mijn vriendin, familie en vrienden. Mijn favoriete bezigheden zijn mijn huisdieren, koken, in de natuur zijn en uiteraard fysiek bewegen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en hoop nog veel te mogen leren en ontdekken.

Update: Per februari zal ik binnen het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam stage lopen als coördinator binnen het projectteam Perfect Fit 2.0. Ik heb enorm veel zin om hieraan mee te doen en te leren.

Mijn missie

Ik, Michell Kläring wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen helpen met hun persoonlijke doelen om meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen.

Visie Michell Kläring – Vitality Worx  

Wanneer je mentaal, emotioneel en fysiek in balans bent dan leef je in mijn ogen een mooi leven. Uiteraard wordt die balans constant verstoord door allerlei factoren.  Daarnaast biedt het leven volop mogelijkheden en kansen. Dit is enerzijds mooi maar aan de andere kant kan het enorm veel negatieve stress opleveren. Door (zelf)kennis en bepaalde vaardigheden goed in te zetten kan je sturing geven aan je gedrag en omgeving. Zodoende leef je het leven dat jij voor ogen hebt.

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Chivo

Kennisinstituut vitaliteit en leefstijl, Utrecht

Vitaliteitscoach

Vitaliteitstherapeut

Strategisch vitaliteitsmanagement

Intention

Centrum voor Leiderschap en Coaching, Breda

Co-creatie Transformationele coaching 

Mijn Gratis E-book ontvangen?

Wil jij direct resultaat bereiken en aan de slag om meer uit het leven te halen?

Vitality Worx is lid van de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals om de kwaliteit te borgen.

Vitality Worx is aangesloten bij Alunet van kennisinstituut Chivo waar ik bijscholingen volg op gebied van vitaliteit en leefstijl.

Specialisaties:

N

Vitaliteitscoaching

N

Lifecoaching

N

Lifestyle coaching

N

Personal training

Tevreden cliënten aan het woord

Hoe blijf je in een knetterdrukke periode in shape, lekker in je vel en energiek? Met die vraag kwam ik bij Michell aan. Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met voeding om te gaan, ben ik ook sterker geworden. Michell je bent top!

Tanya, 39 jaar

Gemeenteraadslid

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!