Selecteer een pagina

Tevreden cliënten aan het woord

Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal te zijn. En je fit voelen is hiervan een groot onderdeel. Helaas lukte het me niet zelf om hier tijd en motivatie voor te maken. Gelukkig heb ik nu dat wel gevonden met Michell. Hij is erg flexibel, geeft aandacht en daagt mij behoorlijk uit.

Paul

Operations manager

Hoe blijf je in een knetterdrukke periode in gezond, lekker in je vel en energiek? Met die vraag kwam ik bij Michell aan. Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met jezelf om te gaan, ben ik ook sterker geworden. Michell je bent top!

Tanya

Gemeenteraadslid

In de wintermaanden was mijn motivatie ver te zoeken, maar door Michell kreeg ik die snel weer terug. Hij zorgde ervoor dat  ik elke keer weer alles uit mijzelf haalde. Na ons traject heb mijn motivatie en zelfvertrouwen terug gekregen.

Florence

Medewerker horeca

De vitaliteitsdiensten van Vitality Worx hebben bijgedragen aan een nieuw leven met minder stress, meer energie en hernieuwde motivatie.

Leontine

Directrice

Bedankt voor spark die nodig was om door te gaan. Nu ik gekregen heb wat ik zocht, voel ik mij hier lekker bij. Thanks

Vivian

Hoofd van het gezin

Wij hebben meerdere keren positief samengewerkt met Michell van Vitality Worx. Hij heeft een vitaliteitstraject verzorgd in een achterstandswijk van Schiedam met allerlei positieve effecten tot gevolg. De professionele benadering en prettige, gedreven manier van omgang hebben een blijvend effect op deelnemers gehad.

Rudy

Consulent Sportstimulering Gemeente Schiedam

Vitality Worx heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en met allerlei  achtergronden verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hem; een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Matthijs

Huisarts, bedenker "Looprecept"

Ik heb het plezier weer terug gevonden en ben tevens bewuster gaan leven. In totaal 15 kg afgevallen en meer achter het fornuis te vinden naar tevredenheid van mijn vrouw.

Bram

Supply Chain manager

Voor mijn dertigste verjaardag gaf ik mezelf sessies bij Michell cadeau. Bleek een gouden zet!

Inez

Huisarts

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Chivo

Kennisinstituut vitaliteit en leefstijl, Utrecht

Vitaliteitscoach

Intention

Centrum voor Leiderschap en Coaching, Breda

Co-creatie Transformationele coaching 

Mijn verhaal

In 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, trainer en coach. Dit was ontstaan doordat ik iets anders wilde doen met mijn leven.

Ik had een kantoorbaan in de logistiek waar ik niet op mijn plek zat. Sterker nog, het kostte mij elke dag zo veel energie om een werkdag te volbrengen. Ik had geen burn-out maar een bore-out. Kortom ik was niet gelukkig en had het gevoel dat ik meer uit mijn leven kon halen dan dat ik deed. Na omscholing en zelf gecoacht te zijn heb ik de stap durven nemen en een carrière switch gemaakt.

Waar de nadruk eerst lag op fysieke training en een gezonde leefstijl heeft mijn interesse voor psychologie, gevoel en gedrag geleid tot meer nadruk op coachingthema’s zoals zingeving, passie en succes.

Werken met mensen is zowel uitdagend als divers. Hen te zien groeien is wat mij voldoening geeft.

Mijn missie

Ik wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen helpen met hun persoonlijke doelen om meer uit zichzelf en het leven te kunnen halen.

Mijn visie  

Door hard te werken, eerlijk te zijn en realistisch te blijven is veranderen zeker niet makkelijk maar wel mogelijk.

Mijn kernwaarden

Energiek – Enthousiast – Creatief – Leergierig – Humor – Rechtvaardig – Oprecht – Vrij

Mijn Gratis E-book ontvangen?

Ga direct aan de slag met het realiseren van jouw doelen.

Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals om de kwaliteit te borgen.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Alunet van kennisinstituut Chivo waar ik meerdere malen per jaar bijscholingen volg om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!